24 tuntia Puukkobulevardilla

Pahoinpitelyjä. Ryöstöjä. Prostituutiota. Sö

Yöllä ei pyöritellä peukaloita

Espoon Leppävaarassa pysähtyvän L-junan matkustajat kaikk

Tavallinen päivä Espoon GLO Hotellissa

GLO Hotellin aula on tyylikäs ja tunnelmallinen Leppävaara

Koko vuorokausi ihan steissillä

    Kello on kaksitoista marraskuun ensimmäisen p

24 tuntia Helsingin Sanomien koneistossa

20 tuntia vuorokaudesta Helsingin Sanomien toimitus on jatkuvassa sykkee

Tavallinen päivä Espoon GLO Hotellissa

GLO Hotellin aula on tyylikäs ja tunnelmallinen

Leppävaaran Sello-kauppakeskuksen vieressä sijaitseva Glo-hotelli avattiin vuonna 2007. Kyseinen hotelli on Espoon ensimmäinen lifestyle-hotelli ja näin ollen se vetää puoleensa hyvin erilaisia ihmisiä. Asiakkaat ovat lähinnä liikematkustajia, lapsiperheitä ja pariskuntia.

Tyyliltään hotelli on moderni, violetti-mustalla värikonseptillaan. Tämän lisäksi hotelli on käyttänyt monia eri design-suunnittelijoiden tuotteita sisustuselementeissään. Hotellin aula on pieni, mutta silti loistokas. Aivan pääovien edessä sijaitsee pieni baari kahdella jakkarallaan sekä hotellin vastaanotto, joka on suunniteltu tyylikkäästi mustine design-lamppuineen. Glo-konseptiin kuuluvia hotelleja löytyy myös Helsingin keskustan Kluuvikadulta ja Lönnrotinkadulta kuin myös Helsinki-Vantaan lentokentältä.

-          Nimi Glo tulee ruotsinkielen sanasta Glo gatan. Kluuvikadulla sijaitseva Glo hotel on Suomen ensimmäinen ketjun hotelli, kertoo vastaanoton hosti Sonia.

Moderni lifestyle-hotelli 

Kello yhden aikaan hotellissa on vielä lounasaika ja ihmisiä valuu tasaiseen tahtiin niin ravintolaan, kuin hotellin vastaanottoonkin.

Hotelliin astuessa voi huomata suuren kangastaulun, joka toimii paikan katseenvangitsijana. Tunnelma Glo-hotellissa on hyvin viihtyisä ja rento. Vastaanottotiskin iloiset hostit ovat pukeutuneet tyylikkäästi mustiin pukuihin ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi.

-          Suuri osa asiakkaistamme on liikemiehiä, lapsiperheitä ja ulkomaalaisia matkustajia, vastaanottotiskillä työskentelevä host Sonia kertoo.

Kauppakeskus Sellon yhteydessä sijaitsevasta hotellista on hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, sillä se sijaitsee aivan juna-aseman tuntumassa. Ostosten teko on siis helppoa niin lähellä kuin kauempana. Hotellissa on huoneita yhteensä 147, joista asiakas voi valita kolmesta eri kategoriasta.

-          Huoneita on joko yhdelle tai kahdelle hengelle ja niitä löytyy kolmea eri tyyppiä, joko standard, deluxe tai kitchenette. Deluxe-huoneet eroavat standard-huoneista siten, että niissä on king size- sängyt ja kitchenettessä taaskin on erikoisuutena pieni keittiö, kertoo Sonia.

Tällä hetkellä hotellissa on hiljaista, mutta iltapäiväksi odotetaan paljon uusia asiakkaita sekä hieman ruuhkaa.

-          Kiireisintä on tiistaista torstaihin, meillä on silloin useammat huoneet täynnä. Viikonloppuisin on aina hiljaisempaa ja silloin on hyvä esimerkiksi varata huone seuraavalle viikolle, jotta saa mieluisimman huoneen itselleen, Sonia toteaa.

-          Vuoden kiireisin aika on varmaankin kesä, koska silloin täällä vierailee paljon lapsiperheitä. En osaa sanoa milloin täällä olisi hiljaisinta, ehkäpä loma-aikoina kun liikematkustajia on vähemmän.

Valoseinä toimii aulan katseenvangitsijana

Ravintola Carlito’s on myös paikallisten suosiossa

 

Lounas-aikana hotelli täyttyy nälkäisistä asiakkaista. Hotelli tarjoaa lounaan joka päivä kello 11–13.30. Tänään ravintola on täynnä kaikenikäisiä ihmisiä ja hotellin menulta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

-          Ravintolamme suosituimpia ruokalajeja ovat pippuripihvi, vuohenjuustosalaatti sekä cheese burger. Luulisin, että suuri osa ravintolapuolen asiakkaista ei ole hotellin asiakkaita. Ulkopuolisia ihmisiä käy siis paljon meillä syömässä, Sonia toteaa.

-          Oma suosikkini ravintolan annoksista on ehkäpä ihan perinteinen pasta carbonara. Ravintolassamme on yhteensä 120 asiakaspaikkaa. Ravintola aloitti nimellä Paul’s bistro, mutta neljä vuotta sitten se vaihtui ja nimi on nykyään Carlito’s. Tyypillinen työvuoroni alkaa kello kahdeksan. Luen ensin sähköpostit ja valmistaudun lounasaikaan. Sen jälkeen tarkastan varaston seuraavalle päivälle ja hoidan tukkutilaukset, kertoo ravintolan kokki työpäivästään.

Iltapäivän edetessä ravintola alkaa tyhjetä asiakkaistaan, mutta hotellin aula on edelleen yhtä rauhallinen kuin aikaisemminkin. Vaikka vastaanottotiskin hosteilla ei ole asiakkaita sisään tai uloskirjattavana ovat heillä kädet täynnä töitä koko ajan.

-          Päivämme koostuu asiakkaiden sisään – ja uloskirjautumisesta, puhelimeen vastaamisesta, sähköpostien lukemisesta ja asiakkaiden toiveiden täyttämisestä. Myös hotellin pieni baari on meidän vastuullamme, Sonia huomauttaa.

Ravintola avaa jälleen ovensa ruokailijoille kello 17 ja on auki kello 23 asti. Asiakkaille tarjoillaan tällöin annoksia À la Carte – listalta amerikkalais-italialaiseen tyyliin.

Hotellin aulassa on pieni busines-nurkkaus, jossa on tietokone ja pieni kirjasto.
Tekstikokonaisuus: Delila Rafik, Asta Mutanen

"Yöllä ei pyöritellä peukaloita"

Glo Hotelli on sistukseltaan tunnelmallinen ja lämmin.

Espoon Leppävaarassa pysähtyvän L-junan matkustajat kaikkoavat hiljaiselta ja kylmältä asemalta vauhdikkaasti suuntiinsa. Sellon kauppakeskus ja Leppävaaran kadut ovat kylmät ja autiot torstain ja perjantain välisenä yönä 00.00. Nukkumatti on tänään jo Leppävaaraan unihiekkansa heittänyt.

Toimittajat saapuivat hotellille kun oli jo pilkkopimeää.

Keskiyöllä Glo Hotel Sellossa

Tunnelmallisen ja hämärän hotellin aulassa on havaittavissa alkoholinhuuruisia elonmerkkejä. Viisi ihmistä hieman jälkeen puolen yön naureskelee vastaanoton aulabaarissa. Aulan vaimean hissimusiikin säestämä känninen keskustelu muuttuu suosionosoituksiksi, kun liukuovista paikalle saapuu mieshenkilö kainalossaan kebabateria.

Illan juoma on olut. Itsestään varma mieshenkilö siemailee Stella artoistaan ja paljastaa elämän haavekseen saada kaksi toimittajanaista hotellihuoneeseensa. Glo Hotellin vastaanoton yön ritari Janne, 28, aloittaa tilanteesta pelastavan esittelykierroksensa

-          Täällä ysikerroksessa meillä on kokoustilat. Hotellimme kokoustilat ovat itse asiassa aika kovassa käytössä. Tehtävänäni on tänään tarkistaa, että kymmeneltä päättyneen kokouksen jäljiltä tänne ei ole jäänyt ketään ja kaikki on OK, esittelee Janne.

Vaikka arkiviikolla yöt hotellissa ovat hiljaiset, ei vastaanotossa pyöritellä peukaloita.

-          Toimistohommia on enemmän kuin muissa vuoroissa, koska yöllä niitä ehtii tehdä. Raporttien tulostamista –ja syöttämistä sekä laskuja ja varauksia. Aulabaarin sulkeutumisen jälkeen ei pahemmin ole asiakasliikennettä, vain vartija käy kierroksella pari kertaa. Viiden aikaan asiakkaita alkaa taas näkyä ja ennen kuutta menen kattamaan aamubuffettia, avaa Janne vuoronsa sisältöjä.

Kuitenkin vastoin normaalia yhteiskunnan vuorokausirytmiä vastaan oleva ammatinvalinta epäilyttää. Mitä on perheellisen yökyöpelin oma elämä?

-          Teen viisi yövuoroa ja sen jälkeen minulla on viisi vapaapäivää, moni ihmettelee miten saan tämän työn sovitettua perhe-elämään, mielestäni se kuitenkin onnistuu hyvin. Yövuorojen jälkeen täytyy osata tasoittaa rytmit.

-           Ikävää tässä hommassa on ehkä vuorovaikutuksen vähäisyys ja parasta se, että oppii vastuulliseksi – täytyy ottaa asioista itse selvää. Yöllä ei voi soittaa pomolle ja kysyä neuvoa, kertoo herra naureskellen.

Janne on pirteänä jopa yön pikkutunneilla.

Hiljaisuutta ja loputonta hissimusiikkia

Janne kuitenkin kertoo selviävänsä hiljaisista öistä ja hissimusiikin unettavuudesta ilman yltiömäistä kofeiiniriippuvuutta.

-          Kahvia menee noin yksi kuppi ennen vuoron alkua ja kaksi kuppia vuorossa.

 

Aamu saapuu sateen saattelemana

Kello tulee kahdeksan. Aamiaistarjoilu on kerännyt ihmiset ravintolaan. Tarjolla on jos jonkinmoista sapuskaa; muroja on montaa eri sorttia, eikä leivänpäällisistä ole puutetta juotavista puhumattakaan. Ravintolassa parveilee hyvin pukeutuneita ihmisiä, ja aiemmin autiot pöydät ovat nyt varattuja.  

Aulan nojatuoleihin on onneksemme hyvä uppoutua lämmittelemään, ja seuraamaan kuinka hotellin meno on kääntynyt täysin päälaelleen. Ihminen toisensa perään kirjaa itsensä ulos, ja raahaa kantamuksensa hotellin ovista hyiseen sateeseen. Janne tilaa takseja, ja vastaanottoon aamuvuoroon tullut Riikka kirjaa asiakkaita ulos. Aulaan on kokoontunut työporukka odottamaan taksia.

-          Mahtuuko Sanna kyytiin? Tilataanko toinen taksi? kuuluu puheen sorinan seasta.

Istumme ja katsomme aamuun heränneen hotellin hälinää. Yöllä niin rauhallinen, ja tunnelmallinen paikka tuntuu nyt aivan toiselta. Tyylikkyys ei ole muuttunut, mutta tunnelma on hektinen. Kiireestä huolimatta Janne ja Riikka hoitavat homman ystävällisesti kunnialla.

-          Ettekö te ole nukkunut ollenkaan? ohi kulkeva mies kysyy meiltä. Pudistamme päitämme, ja mies jatkaa matkaa.

Tilanne vastaanotossa rauhoittuu parissa tunnissa, kun kello lähenee kymmentä. Ulos kiirehtiviä ihmisiä pyörii aulassa vähemmän, ja joskus muutama ihminen istuu aulaan odottamaan taksia tai seuralaista. Me istumme, ja pysyttelemme hereillä. Ehkä niillä kahdella energiajuomalla ja seitsemällä kupilla kahvia on oma osansa hereillä pysymisessä.

Aamiaispöytä on pullollaan herkullisen näköisiä vaihtoehtoja.

Huoneiden siivoaminen on nopeaa ja tehokasta touhua

Algima Kärson, 27, on työskennellyt Glossa kerroshoitajana vuoden päivät. Nyt hän on juuri saanut muiden kerroshoitajien työlistat valmiiksi, ja aikaa liikenee hiukan jutusteluun.

-          Kerroshoitaja siivoaa noin 20 huonetta päivässä. Suurin osa niistä on lähtevien, ja muutamat asuvien asiakkaiden huoneita. Työvuorot ovat noin kuuden tunnin mittaisia, kertoo Algima.

Huoneen siivoamiseen menee keskimäärin 15 minuuttia. Siinä ajassa ehtii tapahtua paljon. Lakanat, ja pyyhkeet vaihdetaan, kylpyhuone kuurataan ja huone imuroidaan. Lisäksi on monia pieniä nippeliasioita ja yleissiivousta, jotka tulee muistaa. 

-          Parasta tässä työssä on se, että kun saa työnsä tehtyä, pääsee lähtemään kotiin. Ei ole niin, että täytyisi olla vaikkapa tasan kuuteen asti töissä.

Arkisin hotelli täyttyy lähinnä bisnesmiehistä, ja viikonloppuisin huoneissa asuu yleensä vapaa-ajan viettäjiä. Maanantaisin huoneet ovat viikonlopun jäljiltä usein paljon sotkuisempia, kuin arkisin. Likaiset huoneet eivät ole Algiman lempi hommaa, etenkään vaipan ja tupakan katkuiset huoneet.

-          Respan kautta saa paljon asiakkaiden kehuja, mutta myös valituksia, Algima toteaa.

Algima hoitaa aurinkoisesti hommansa.

Arki hotellilla jatkuu

Lounasaikaan ravintola Carlito’s on jälleen täynnä. Vastaanotto on rauhallinen, ja ihmisiä kuljeskelee aulassa silloin tällöin. Viimeiset kirjautuvat ulos. Vaimea hälinä kantautuu ravintolasta aulaan. Hissimusiikin kuulee jälleen, kun ruuhka-aika on ohi.

Muhkeat sängyt houkuttelivat toimittajiakin.
Kuvat ja teksti: Sonja Pyykkönen, Heidi Aaltonen

Shoutbox

Turn off/on Sound Options Smileys History FAQ Kide Chat
Guest_6375: One of the biggest things about trying to find a real work-from-home job or business opportunity that turns a lot of people away is the prevalence of many different scams Here are some ways to tell whether an opportunity is real, or if it’s too good to be true: No Legitimate Contact Information – If the business opportunity is real, they will have a real business website with a real business email address at the minimum, not a Yahoo, Hotmail or Gmail address. You should easily be able to look up the people and the name of the business to find out more information. Ideally, the business will also provide a physical address and telephone number that you can verify. Promises of Riches Overnight – Any plan that claims you’ll become rich overnight is a scam. It’s just not going to happen. Working from home at a job, or running your own business, requires patience, skill development and plenty of work to make money. The idea that you can setup a website or join a business opportunity, do nothing and get paid is simply false. Upfront Investments (Beware) – Many legitimate MLMs (Multi-Level Marketing) companies and affiliate programs do ask for money up front, which is a business investment. Even if you do not like MLMs, some of them are legitimate companies that offer a great opportunity. However, some jobs or opportunities only want your money. You should have plenty of time to do research before opening up your wallet and pulling out your credit card. Never pay for a job, although an investment in a business opportunity is considered normal. You Feel Pressured to Act Now – If you’ve been contacted by someone making a lot of promises to you about making tons of money and insisting that you must act right now or you’ll lose out forever, your red flags should go up. It’s true that there are time-sensitive offers and opportunities, but just keep in mind that a real business opportunity is going to be there tomorrow and for many years to come. Make decisions based on the long-term expectations you have for the company you are working with and an honest self-evaluation of your own commitment to work hard and do what it takes to succeed. Western Union and Money Orders – Sorry call out a legitimate company like this, but it’s often true; if you need to use Western Union to send money to anyone for joining a business, be very skeptical! It Sounds Too Good to Be True – Trust yourself first. You know it in your gut that it’s just too good to be true, but you are tempted. Stop. Take some time to research the company and not just the people and places they give you to research. Do your due diligence and walk away if you can’t prove they’re legitRandom Email Job Offers for Opportunities You’ve Never Heard Of – This happens sometimes when you apply for or fill out an application for different job opportunities online. Your contact details may be shared or sold as someone who is interested in a work-at-home job or online business,
Guest_3055: You're a very valuable website; couldn't make it without ya!


«link»
Guest_1035: They are provided as either traditional rehabilitation models or newer, more locally-based models:,
Nebraska Detox Centers ( «link» )
Guest_2464: Residential rehabilitation - rehab for short - describes a drug and/or alcohol treatment programme that is provided in a residential setting. Rehabs are usually abstinence-based and provide an intense programme of support and care aimed at people who have difficulty becoming drug free in the community.
detox facilities in Kentucky ( «link» )
Guest_6132: You have got incredible info in this article.

«link»
Guest_9621: You have got wonderful thing on this website.


«link»
Guest_9907: Really....such a beneficial web site.

«link»
Guest_4674: I love this website - its so usefull and helpfull.


«link»
Guest_3700: Really wished to point out Now i am lucky I stumbled on the internet page!


«link»
Guest_2935: Excellent Web site, Maintain the fantastic job. Thanks for your time!


«link»
Guest_6408: The smells of cooking always bring back happy memories for many families. Learn to create meals that will have a special place in your heart, as well as your family's. There are many great cooking tips available that can help new and experienced chefs alike, learn how to cook excellent food. These are a but a few of the best tips. Before eating there is cooking, and before cooking there is preparation. This is a vital step to master if you want to produce impressive meals. Save yourself time and trouble by having all your ingredients ready. Organize everything so you can start cooking, including the spices and utensils. This can help relax everything so that you can make something great. Keep a potato masher in your kitchen at all times. This useful device can be used to mash more than just your typical potatoes. Try mashing carrots, cauliflower, and other root vegetables. You can mix any of these in to your usual mashed potatoes to make them more vibrant, nutritious, and interesting. To reduce the fat and calories in a recipe that calls for a lot of mayonnaise, simply replace half the mayonnaise with sour cream. Since mayonnaise serves primarily a textural purpose in many of these recipes, replacing it with similarly textured sour cream gives you the same texture with a lighter, healthier taste. When you are cooking for your family, try not to stick to one style. If you cook the same meal over and over, it can get boring and your family will become jaded with the dishes that you make. Change things up every night so that you can introduce new meals and cuisines to your family. Now that you've read some of the best tips about cooking, you are ready to get into the kitchen and start cooking! Prepare something that will have your neighbors coming over to check out the delicious smells. New and experienced chefs can both benefit from all of the valuable information contained in this article.
vitamix s30 blender ( «link» )
Guest_1615: The smells of cooking always bring back happy memories for many families. Learn to create meals that will have a special place in your heart, as well as your family's. There are many great cooking tips available that can help new and experienced chefs alike, learn how to cook excellent food. These are a but a few of the best tips. Before eating there is cooking, and before cooking there is preparation. This is a vital step to master if you want to produce impressive meals. Save yourself time and trouble by having all your ingredients ready. Organize everything so you can start cooking, including the spices and utensils. This can help relax everything so that you can make something great. Keep a potato masher in your kitchen at all times. This useful device can be used to mash more than just your typical potatoes. Try mashing carrots, cauliflower, and other root vegetables. You can mix any of these in to your usual mashed potatoes to make them more vibrant, nutritious, and interesting. To reduce the fat and calories in a recipe that calls for a lot of mayonnaise, simply replace half the mayonnaise with sour cream. Since mayonnaise serves primarily a textural purpose in many of these recipes, replacing it with similarly textured sour cream gives you the same texture with a lighter, healthier taste. When you are cooking for your family, try not to stick to one style. If you cook the same meal over and over, it can get boring and your family will become jaded with the dishes that you make. Change things up every night so that you can introduce new meals and cuisines to your family. Now that you've read some of the best tips about cooking, you are ready to get into the kitchen and start cooking! Prepare something that will have your neighbors coming over to check out the delicious smells. New and experienced chefs can both benefit from all of the valuable information contained in this article.
vitamix s30 blender ( «link» )
Guest_2760: Can receive the doctor's certification essential for software to the State of Arizona.
I really like those that do an important job, like MMJDOCTORONLINE. We're recognized for the professionalism of our employees. Hollywood Simple Clinic is on the first ground and we are handicap accessible for our medical hashish patients. The advert sought naturopaths for half-time work certifying MMJ and promised good money.
Dr. Joe Cohen received his Doctor of Osteopathy degree in 1979 after which he accomplished his residency in obstetrics and gynecology at Yale University Faculty of Medication in 1983, having been the primary osteopathic physician to observe in a specialty in the state of Connecticut.
Certified patients receive a physician's suggestion allowing certified individuals to acquire medical marijuana beneath the State of Arizona medical marijuana legal guidelines and to attain the standard of life they deserve.

Click on on a dispensary title for more info, or use the Export button beneath to export all dispensary information. Inexperienced Cross Patient Facilities and our doctors attempt to assist and educate certified Arizona medical marijuana patients, to obtain their AZ state issued Medical Marijuana Card.
Compassionate medical doctors serving Colorado with Medical Marijuana evaluations and hashish schooling. Finding Licensed Medical Weed Docs Inside The State Of California. Prior to you assembly with us, there are things you must understand and knowledge you'll need to deliver along in your evaluation to see if you'll qualify to profit from Medical Marijuana.Every state that has legalized medical marijuana regulates who could use it and how the product is distributed within its borders. San Jose Office Oficina San José 11am - 7pm Walk ins welcome 7 days per week mmjdoctorsj@ 36 S 1st St, San Jose, CA 95113 Particular : Protection ID 50% OFF.
At the Florida Medical Marijuana Certification Middle (FLMMCC), qualified patients can obtain the physician's certification necessary for the authorized use of medical marijuana. A 2014 Auditor's General report of the Arizona naturopathic board found that many of the state's naturopaths consistently didn't comply with the law when authorizing marijuana.


Our cannabis clinics focus on medical marijuana playing cards in California, Florida, and New York. Do not cross-out, write-over or use white-out to right information. Our workers will explain the affected person application process and can guarantee that each one of our sufferers submits a complete software along with all other gadgets which are required by the state.
Qualifying patients might want to get an Ohio Marijuana ID Card , or MMJ Card to have the ability to purchase cannabis products from a licensed Ohio Dispensary Medical marijuana has proven nice results as a therapy for mental well being points similar to PTSD that many of our proud Ohio Veterans are coping with at present.


Too often the doctor will not be acces
Guest_8210: Sustain the good work and generating the group!

«link»
Guest_8193: Even if your only cooking task is feeding your household, there is plenty that you can learn to improve your cooking talents. Even minor changes can sometimes transform a two-star meal into a four- or five-star meal that your family will want to eat again and again. Read on for a handful of useful cooking tips that can help you to uncover your own culinary style. Get the most juice out of lemons. Fresh lemon juice is much more tasty than the kind that comes out of a bottle, but it is sometimes surprising how little juice you can get out of a lemon. Heat the lemon in a microwave for 20 seconds on high power. Then, roll the lemon on your cutting board using as much pressure as possible. This way, you will get about twice the amount of juice out of the lemon, and your dish will be much more flavorful! Use a heavy duty, zip-lock plastic bag to separate pan drippings. After roasting meat, pour the pan drippings into a zip-lock plastic bag. Let the fat rise to the top. Carefully snip off one of the bottom corners on the bag, and pour out the fat-free broth. The fat will stay in the plastic bag, and you will have a tasty broth as a base for gravy or a sauce. Damp paper towel and a plastic bag can extend the life of your greens. If you wrap your fresh herbs or fresh greens with a damp paper t owel and then place them in a plastic bag, they will last longer. They will normally stay fresh three to four days longer if you do. Becoming a good cook is a lifelong learning process. With improved culinary skills, not only will you eat better, the people around you will eat better as well. You may be the next Julia Child.
vitamix s30 blender ( «link» )
Guest_3365: Even if your only cooking task is feeding your household, there is plenty that you can learn to improve your cooking talents. Even minor changes can sometimes transform a two-star meal into a four- or five-star meal that your family will want to eat again and again. Read on for a handful of useful cooking tips that can help you to uncover your own culinary style. Get the most juice out of lemons. Fresh lemon juice is much more tasty than the kind that comes out of a bottle, but it is sometimes surprising how little juice you can get out of a lemon. Heat the lemon in a microwave for 20 seconds on high power. Then, roll the lemon on your cutting board using as much pressure as possible. This way, you will get about twice the amount of juice out of the lemon, and your dish will be much more flavorful! Use a heavy duty, zip-lock plastic bag to separate pan drippings. After roasting meat, pour the pan drippings into a zip-lock plastic bag. Let the fat rise to the top. Carefully snip off one of the bottom corners on the bag, and pour out the fat-free broth. The fat will stay in the plastic bag, and you will have a tasty broth as a base for gravy or a sauce. Damp paper towel and a plastic bag can extend the life of your greens. If you wrap your fresh herbs or fresh greens with a damp paper t owel and then place them in a plastic bag, they will last longer. They will normally stay fresh three to four days longer if you do. Becoming a good cook is a lifelong learning process. With improved culinary skills, not only will you eat better, the people around you will eat better as well. You may be the next Julia Child.
vitamix s30 personal blender ( «link» )
Guest_3488: Over the years, the history of human race has witnessed many significant changes in the continuous quest of improving lifestyle. Past few years have been characterized by such changes in every aspect of society. Certainly, many new innovations and improvised technologies have altered the world forever. The most significant change can be attributed to the popularity and use of Internet. Gone are the traditional ways of earning income. There has been a rise in home based business opportunities emerging from this new global sphere. If we take a closer look at the recorded history, then it has been a conventional trend that people who wish to work for a salary are compelled to work at the location of client or of company they are working for. Although that concept of self employment had been present in past, it wasn't until the 90's when Internet came of age and presented diverse opportunities and platforms for people to work from home, while having access to the world through their personal computers. This is an ideal platform which allows people to work from home and get paid handsomely for the efforts they put in. With these ever-increasing opportunities, people like you and me are able to work according to our own terms. There is no more compulsion from our rude boss to work as per his dictated terms and conditions. In fact, this option offers a freedom that no other job can offer.There are plenty options and opportunities knocking your door on the Internet. You can easily find a plan that can fit your needs and terms. Even though, surfing on Internet for such opportunities can be time-consuming. You will come across thousands of sites and places, which claim to be the perfect option. They claim to know exactly what you are searching for and there is a possibility that you can commit blunders because of their exaggerated claims. It is quite obvious that the sites claiming to offer best plan don't know you personally. They don't know your likes and dislikes. They don't know about your passion. They don't know about targets- short term or long term. They don't know your expected level of income and they don't know how much time you can work for. The lack of this knowledge can pose a great threat to your search for such opportunities. So, in order to find a perfect suitable plan or opportunity, you have to do some kind of research and find opportunities of your own. You can even search for the research opportunities with their supported statistics. This thing can narrow down your search for the best home based opportunity. The best part while searching for such businesses can be considering your own hobbies, your own likes. Just ask yourself how do you spend your idle time? There are so many hobbies like book reading, ornamental fish keeping, shopping, watching sports, keeping pets, or even finding a good deal. Surely, you will be much more comfortable at one of those hobbies. So, if you find a niche that is related to something you love, then you a
Guest_1999: Are you dissatisfied with the dish washer cleaning agent that you are currently utilizing? With a lot of brand names providing dishwashing fluids as well as gels, consumers often ask yourself which one to purchase. Here's some info concerning some premier products.Cascade Full All-in-1It is available in gel packs that are handy and you just require one pack each time. No measuring and also pouring. It has a fresh citrus fragrance, that will maintain your utensils smelling fresh. It will free the utensils of hard oil and difficult-to-clean gunk. Just what's even more, it also removes streaks from the glassware. Nonetheless, it isn't really green. Sunlight and also Earth Dishwasher SoapThis one does not leave any residue after the meal washing is done. Best for greasy meals, baby containers, and also your sophisticated cutlery. It is among the best green products as well as does not result in any kind of kind of contamination. It is readily available through tablets.It is available in tablet type. For this reason, the pre-measurable tablet computers are simply very easy to use. Just what's more, it makes sure phosphate-free and also bleach-free cleaning. It depends on the mark, and also its only disadvantage is that, it's pricey and also does not define all the components had in the tablets.It also is available in the kind of tablet computers as well as is made from plant-based ingredients. It does not include bleach. It is also without artificial fragrances. It is among the best products for difficult water in addition to soft water. A little disadvantage is that, these tablet computers could crumble while you remove them from the package.Palmolive gel is easy to make use of as well as efficient item that you can look into. Delicately press it and also you can have it without the requirement for extreme squeezing. It works well by cleaning hard stains, as well as the baking soft drink had in it functions finest in absorbing dish odors.The right way to learn the most effective item is to check out some of the top rated cleaning agents, and also proceeding the use of the one which provides you ideal results. Don't just go for fragrance, if you want such a product, those with lemon or orange scents are the most effective. You could additionally check the active ingredients and also maintain away those products which contain hazardous components. Besides these products, you could also make use of baking soda and also vinegar to clean utensils.
Extra resources ( «link» )
Guest_5918: Are you dissatisfied with the dishwashing machine detergent that you are presently using? With so many brand names supplying dishwashing fluids and also gels, consumers often wonder which one to acquire. Right here's some information regarding some top-rated products.Cascade Complete All-in-1It is available in gel loads that come in handy as well as you simply need one pack at once. No measuring as well as putting. It has a fresh citrus fragrance, that will certainly keep your tools smelling fresh. It will certainly release the utensils of difficult grease and difficult-to-clean grime. Exactly what's more, it also removes streaks from the glasses. However, it isn't green. Sun as well as Planet Dish washer SoapThis one does not leave behind any type of deposit after the dish washing is done. Best for greasy dishes, infant containers, and your classy cutlery. It is just one of the best environment-friendly products and also does not lead to any kind of sort of pollution. It is offered through tablets.It can be found in tablet form. Therefore, the pre-measurable tablets are just easy to make use of. Exactly what's more, it makes certain phosphate-free and also bleach-free washing. It is up to the mark, and also its only downside is that, it's costly as well as does not specify all the active ingredients had in the tablets.It likewise is available in the form of tablets as well as is made from plant-based ingredients. It does not include bleach. It is also without synthetic scents. It is just one of the best items for tough water along with soft water. A tiny drawback is that, these tablets may fall apart while you remove them from the package.Palmolive gel is easy to utilize as well as effective item that you can have a look at. Delicately press it and also you could have it without the demand for extreme squeezing. It functions well by cleaning up difficult stains, as well as the baking soda included in it functions best in taking in recipe odors.The appropriate way to learn the best item is to take a look at several of the top rated detergents, and proceeding making use of the one which gives you ideal outcomes. Do not simply opt for scent, if you desire such an item, those with lemon or orange scents are the very best. You can also examine the components and also keep away those items which contain dangerous components. Apart from these products, you can likewise utilize baking soda and vinegar to clean tools.
read more ( «link» )
Guest_8052: Your tips is amazingly important.

«link»
Guest_2819: Simply just desired to tell you I'm just glad I happened onto your webpage.«link»
Guest_4268: Did You Know?Compared to other animals, cats feel thirsty less frequently. Hence, it is essential to provide clean water sources at different places in the house to avoid dehydration in them. Today, increasing number of families are opting to buy a water fountain for their cats, the prime reason being the reducing cases of dehydration and kidney-related diseases in cats due to these fountains. Water fountains provide continuous water supply that encourages your feline to drink large amounts of water every day. This not only helps decrease health issues in a cat, but is also a convenient option for the worried pet owner. The following are some of the top drinking fountains for cats.Note - Prices are subject to change, and are not inclusive of any promotions or offers.Petmate Deluxe Fresh Flow Cat Water Fountain Price: US $39.79This water fountain has a charcoal filter that filters up to 3 liters of water. The design of the fountain is simple; water travels through the filter and is released through the upper part of the slide installed, falling in a rather quiet manner into the reservoir. The reservoir is also translucent in nature. The water filter, besides being easy to replace, gives an assurance of eliminating bacteria, thereby, protecting your cat from falling sick. The translucent reservoir makes it easy to gage the level of water, along with a valve that controls the flow of water without making any noise. It is made of plastic, and can be difficult to dismantle at times. The plastic body tends to get covered with dirt, and hence, is prone to the growth of bacteria. The filter can get a bit noisy, slowing down the force of water; especially when it gets clogged with cat hair. Drinkwell 360 Pet Fountain Price: US $55.88Having similar advantages as the Original Pet Fountain model from the same company, the Drinkwell 360 Pet Fountain ups the quotient with a sleek, modern design suitable for felines of all ages. The fountain incorporates both the filter and reservoir, with changeable attachments or spout rings to choose the type of waterfall you desire or your cat enjoys. The integrated reservoir stores up to 3.8 liters of water. The fountain comes in two versions ― plastic and stainless steel. Perfect for homes with more than one cat. Water flow can be adjusted, with the pump making the least amount of noise. Easy to assemble. The reservoir is translucent; hence, it becomes difficult to estimate the level of water. Although not always, cleaning the fountain can be a tedious job. Furthermore, it needs to be cleaned weekly. Pioneer Pet 6022 Ceramic or Stainless Steel Drinking Fountain, Raindrop Design Price: US $49.95One of the best charcoal filters in the market, this fountain is designed for continuous use. It has an adjustable pump that filters up to 1.7 liters of water. The model comes in a ceramic-and-stainless steel design, and is reported safe to be washed in a dishwasher. The fountain offers two places for your cats to drink water from
Guest_5918: It is necessary to be knowledgeable about some security ideas relating to a microwave, as ignorance could conduce to unexpected burns. This write-up provides some essential safety and security functions and also tips that can assist you to be cautious while running a microwave. In this globe of rush, none people have the moment to prepare food on a sluggish flame. From scheduling tickets online to buying online, we've handled to find ways to do our day-to-day jobs much faster. Food preparation is something that eats a lot of our time each day. However, microwave food preparation seems to have revolutionized the food preparation market! Right from specific residences to dining establishments and also commercial facilities, a microwave is made use of to cook, thaw and warm food. And just what far better means to prepare food and do the culinary features in simply a couple of mins! Nevertheless, we typically hear that microwave are not as safe as they appear to be.Microwave Stove Security FeaturesMicrowaves could cook meat, which itself suggests how powerful microwaves are, therefore, these very same waves can also shed human tissues. In 1986, there was a case where individuals received burns from spattering grease, steam and warm food from the microwave oven. Nonetheless, to this the Food and Drug Administration states that such crashes could happen to anyone operating a routine stove or cooking surface. So the crux of the matter is to secure yourself and beware while working with the microwave, as one would certainly made with the normal stove, warmers, etc. Let's look at some safety and security suggestions which could help you reduce the opportunity of any type of accidents as well as injuries. They are as complies with: If the oven does not work appropriately or is damaged, do not operate it. Make sure the door seals properly and also there is no damages to latches, pivots, door seals or stove surface areas. If the door cannot close correctly, do not utilize it and get it inspected. Never run the stove when it is empty as the no-load problem can cause excess leak and also damages. Never ever position steel tools or anything made from metal (also aluminum foil is a big no!) in the microwave setting. Putting anything made of metal can conduce to oven damage and produce a fire. Hence, make use of only microwave secure utensils to cook food in the microwave. Make sure you make use of the appropriate utensils in the best setting. Glass is risk-free in convection along with microwave mode. For grilling, utilize the grill tray offered together with the oven. The rotating glass plate has to be cleansed on a regular basis to stop contamination from organic buildup. Do not make use of steel woollen or strong abrasives to clean the microwave. Water as well as mild cleaning agent will certainly provide for cleansing. Foods cooked in the microwave for numerous mins could be extremely warm. Hence, one has to beware while eliminating this food from the microw
Guest_3605: For humans, being known as a pig or a hog is one thing impolite and degrading, meant to make one feel ashamed or inferior.


«link»
Guest_3968: You've awesome knowlwdge these.

«link»
Guest_9200: Have you always wanted to become a better cook? There are lots of tips and ideas on how to improve your technique in cooking. Learning how to cook better and to enjoy it more can improve the quality of life for you and your family. Read this article for some neat suggestions that cooks of all experience levels can use. The prep work is a very important part of assembling a home-cooked meal for family or friends. Double-check to make sure you have all the necessary ingredients. Get all of the items you need prepared the day before so there will be no rushing. This means you don't have to worry when time is short, which means your cooking will be better. When cutting onions, hold a match between your teeth while you cut. Make sure the match is not lit. This will keep those stinging eyes and unwanted tears away. Your experience cutting the onion will be more pleasant if you follow this simple tip each and every time. A good thing to remember regarding cooking is to store your ingredients and spices in a cool dark place and not on top of your stove. This is because humidity and light tend to cause spices and herbs lose their flavor. This is one of the things new cooks tend to forget. Wash your mushrooms off with a damp cloth. Don't put them under running water to clean them. Mushrooms are like little sponges and running them under the tap will cause them to absorb too much water. This can affect their taste and your cooking time as well. as you can see, learning to be a better cook is not that difficult. You do not need to be a chef at a 4-star restaurant in order to cook like one. Try some of these ideas in this article, and you will be impressed by how much you can improve your cooking technique. Your family will look forward to each meal that you make!
vitamix s30 blender ( «link» )
Guest_5179: GSA Internet search engine Ranker is here to remain as well as offer a rigid competition to most other comparable automatic back links search engine optimization softwares.«link»
Guest_8356: Have you always wanted to become a better cook? There are lots of tips and ideas on how to improve your technique in cooking. Learning how to cook better and to enjoy it more can improve the quality of life for you and your family. Read this article for some neat suggestions that cooks of all experience levels can use. The prep work is a very important part of assembling a home-cooked meal for family or friends. Double-check to make sure you have all the necessary ingredients. Get all of the items you need prepared the day before so there will be no rushing. This means you don't have to worry when time is short, which means your cooking will be better. When cutting onions, hold a match between your teeth while you cut. Make sure the match is not lit. This will keep those stinging eyes and unwanted tears away. Your experience cutting the onion will be more pleasant if you follow this simple tip each and every time. A good thing to remember regarding cooking is to store your ingredients and spices in a cool dark place and not on top of your stove. This is because humidity and light tend to cause spices and herbs lose their flavor. This is one of the things new cooks tend to forget. Wash your mushrooms off with a damp cloth. Don't put them under running water to clean them. Mushrooms are like little sponges and running them under the tap will cause them to absorb too much water. This can affect their taste and your cooking time as well. as you can see, learning to be a better cook is not that difficult. You do not need to be a chef at a 4-star restaurant in order to cook like one. Try some of these ideas in this article, and you will be impressed by how much you can improve your cooking technique. Your family will look forward to each meal that you make!
vitamix s30 blender ( «link» )
Guest_2166: Whether you send fresh flowers or lush plants, your loved one will admire your thoughtfulness on his or her birthday gift for best friend female ( «link» ).
Guest_7323: You have got the best internet websites.

«link»
Guest_5340: Much thanks! It is definitely an amazing website!

«link»
Guest_4773: Wow, lovely website. Thnx ...

«link»
Guest_1950: Awesome web page you have in here.

«link»
Guest_8675: Maintain the exceptional job !! Lovin' it!

«link»
Guest_4393: We are an Ohio Family owned and Operated Company. Give us a call, we are easy to speak with. We have been running MiniThrowballs.com/ ImprintLogo.com given that 1999 and have been involved in the promotional industry for more than 25 years. We have the experience and expertise to make your next occasion great! MiniThrowBalls.com sees the demand for sporting event promotions that can be acquired in bulk at lower costs. Our line of mini sports balls and other items are offered at wholesale pricing which enables the purchaser to use our products as fundraisers or business promos at an affordable price. Wholesale Pricing You will discover that our rates is much less than the majority of the other business out there. Why is this? Easy, we work on less profit. Our profit margins are less but we do more volume. We want you to be able to resell our items for a revenue. Great for fundraising!!! Quality Products Products supplied by MiniThrowBalls.com are high in quality. We aim to find the best quality products that you can feel happy of having your name on. Whether your purchasing Imprinted Sports Balls, or Stadium Cups we desire our customers to understand they got the best quality and the best rates readily available. Personalized Service Here at MiniThrowBalls we believe in customer support. At any time you can simply get the phone and get a live person to talk too. You wont be put on hold and transferred to individual to individual. When you call us, we really respond to the phone and are easy to comprehend. MiniThrowBalls.com Brings Everything Football! From Football Drawstring School bags, mini Footballs, Pressure Footballs, Nerf Form Foam Footballs, plus more, we promise these products as a goal at your advertising event! Our line from mini Footballs is produced advertising giveaways and marketing! From the miniature stress footballs to the timeless vinyl football and far more, we have an outstanding football to conserve your fans and fans happy. Pick the design, design and color you adore and make your following occasion a Touchdown! Personalize your product and we do the rest! The Miniature Autograph Football is all things great in its style and quality. Personalized with your custom Logo, these are the ideal way to display your marketing at any promotional event. The Miniature 6 Plastic Footballs are our number 1 seller. Available in a range of colors they are perfect for promotional events and marketing. Turn an uninteresting conference or conference into an enjoyable group structure occasion. Get everyone off the sidelines at the big game, or bring a reunion together with these inexpensive tailored mini footballs. Your custom logo makes these a remarkable advertising or marketing tool. Stress Balls Our Football Stress Balls been available in more than 10 colors. These tailored stress relievers will assist you get the ball rolling from the conference rooms to the classrooms and all over in between. With bulk purchasing readily available, your
Guest_9251: We are an Ohio Family owned and Operated Company. Provide us a call, we are simple to talk with. We have actually been running MiniThrowballs.com/ ImprintLogo.com given that 1999 and have been involved in the marketing industry for more than 25 years. We have the experience and proficiency to make your next event excellent! MiniThrowBalls.com sees the demand for sporting event promos that can be acquired wholesale at lower costs. Our line of mini sports balls and other items are sold at wholesale rates which allows the purchaser to use our products as fundraising events or organisation promos at a budget-friendly price. Wholesale Pricing You will observe that our pricing is much less than most of the other business out there. Why is this? Easy, we deal with less revenue. Our earnings margins are less but we do more volume. We want you to be able to resell our products for an earnings. Great for fundraising!!! Quality Products Products supplied by MiniThrowBalls.com are high in quality. We make every effort to find the finest quality items that you can feel happy with having your name on. Whether your acquiring Imprinted Sports Balls, or Stadium Cups we want our consumers to know they got the very best quality and the very best prices offered. Personalized Service Here at MiniThrowBalls our company believe in client service. At any time you can simply get the phone and get a live individual to talk too. You wont be postponed and moved to individual to person. When you call us, we really answer the phone and are easy to comprehend. MiniThrowBalls.com Brings Everything Football! From Football Drawstring School bags, mini Footballs, Pressure Footballs, Nerf Form Foam Footballs, plus more, we assure these products as a touchdown at your advertising occasion! Our line from mini Footballs is produced promotional giveaways and marketing! From the miniature tension footballs to the timeless vinyl football and a lot more, we have an exceptional football to save your fans and supporters pleased. Choose the design, design and color you love and make your following occasion a Touchdown! Individualize your item and we do the rest! The Miniature Autograph Football is all things wonderful in its style and quality. Customized with your custom Logo, these are the ideal method to show your marketing at any marketing occasion. The Miniature 6 Plastic Footballs are our number 1 seller. Readily available in a variety of colors they are best for promotional events and marketing. Turn a boring conference or meeting into a fun group building event. Get everyone off the sidelines at the huge game, or bring a reunion together with these cost effective personalized mini footballs. Your custom logo makes these an impressive marketing or marketing tool. Stress Balls Our Football Stress Balls been available in more than 10 colors. These personalized stress relievers will help you get the ball rolling from the conference rooms to the classrooms and everywhere between. With bul

Name:
Message:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)