24 tuntia Puukkobulevardilla

Pahoinpitelyjä. Ryöstöjä. Prostituutiota. Sö

Yöllä ei pyöritellä peukaloita

Espoon Leppävaarassa pysähtyvän L-junan matkustajat kaikk

Tavallinen päivä Espoon GLO Hotellissa

GLO Hotellin aula on tyylikäs ja tunnelmallinen Leppävaara

Koko vuorokausi ihan steissillä

    Kello on kaksitoista marraskuun ensimmäisen p

24 tuntia Helsingin Sanomien koneistossa

20 tuntia vuorokaudesta Helsingin Sanomien toimitus on jatkuvassa sykkee

HS-toimitus

24 tuntia Helsingin Sanomien koneistossa

20 tuntia vuorokaudesta Helsingin Sanomien toimitus on jatkuvassa sykkeessä. Yön pimeimpään aikaan työn teko seisahtuu neljäksi tunniksi.

13:00

Kolme kerrosta täyttävä Helsingin sanomien toimitus on hiljentynyt työskentelemään. Tietokoneen näppäimistön naputus on lähes ainoa hiljaisuuden rikkoja. Minne ikinä katsookin, niin ympärillään näkee tietokoneiden ääressä istuvia keskittyneen näköisiä ihmisiä. Maisemakonttorin pöydät pursuavat tavaroita ja kodikas sotkuisuus jatkuu työpisteeltä työpisteelle. Ihmiset eivät juoksentele ympäriinsä pää kolmantena jalkana, vaan pysyvät omissa työpisteissään. Puheluja tulee ja menee ja tieto liikkuu.

Tänään pääaiheena ovat aamulla julkaistut vuoden 2011 verotiedot ja vuoden kovatuloisin eli Passeli-ohjelmiston myynyt Heikki Taipale.

”Tämä on iso ja tarkasti suunniteltu juttu”, kertoo Helsingin Sanomien taloustoimittaja Olavi Koistinen verotietojen julkaisun uutisoinnista.

”Tähän osallistuu kymmeniä toimittajia. Minun tehtäväni on tehdä juttu jostakin yllättävästä rikkaasta henkilöstä”, Koistinen kertoo.

”Olen yrittänyt tavoittaa Taipaletta, joka myi Passeli-ohjelman, mutta en ole onnistunut. Yritän saada herran haastattelua ja ottaa selvää hänen taustoistaan.”

Heikki Taipaleella on myös kytköksiä ostoskanavaan ja Aromipesä-nimiseen tuotteeseen.

”Aion ottaa selvää mikä suhde Taipaleella on Aromipesään”, toimittaja naureskelee.

Verotietojen julkistamispäivää on odotettu ja siihen on valmistauduttu jo hyvissä ajoin. Se on tänään median ykkösaihe.

”Tätä on suunniteltu jo useampi viikko, joudumme etukäteen päättämään mitä tietoja aiomme julkaista kun verotiedot ilmestyvät”, taloustoimittaja Jyri Hänninen selittää.

 ”Analysoimme kuka rikastui ja millä keinoilla”, Hänninen jatkaa.

Ihan kenen tahansa verotiedoista ei kuitenkaan olla kiinnostuneita, onhan kyseessä valtakunnan suurin sanomalehti.

”Emme julkaise pelkästään julkkisten tietoja, vaan enimmäkseen esimerkiksi poliitikkojen tietoja.”

Palokuntapalaveri

14:00

Isoimpien toimituksien päälliköt kokoontuvat ”palokuntakokoukseen”. Paikalla on noin kymmenen henkilöä. Kokouksessa käydään lävitse päivän aiheet, tiedustellaan miten jutut ovat edenneet ja onko tullut suuria muutoksia aamun jälkeen. Aiheissa esiintyvät ainakin hirmumyrsky Sandyn vaikutukset öljyn hintaan, taksiryöstöjen vähentyminen ja äänestysinnon romahtaminen. Keskustelua käydään jo maanantain lehdestä. Johdonmukaista keskustelua kestää noin vartin verran, sitten kaikki palaavat omiin toimituksiinsa.

Kaupunkikulttuuri on keskittynyt kahdeksanteen kerrokseen

Sanomatalon kahdeksannesta kerroksesta löytyy muun muassa Nyt-liitteen toimitus ja Radio Helsingin studio. Kerran viikossa ilmestyvän Nyt-liitteen toimituksesta nurkkapöydän luota löytyy toimittaja Matti Koskinen.

”Nyt-liite keskittyy Helsinkiin, kaupunkikulttuuriin. Toimitukseen kuuluu noin 12 henkilöä ja meitä kirjoittavia toimittajia on vain kolme”, Koskinen kertoo.

Onko toimituksessa todella niin hektinen meno, kuin yleensä kuvitellaan?

”Ei kyllä läheskään aina, alkuviikko on kiireellistä aikaa ennen julkaisua”, toimittaja kuvailee.

Kiire on kuitenkin miehen mielestä työn ikävin puoli.

”Kiire... Kun ei ehdi hioa ja fiksata juttuja.”

Juttujen määrässäkin voi olla huimia eroja.

”Vaihtelee tosi paljon. Joskus teen 4-5 juttua, mutta jos kyseessä on joku pääjuttu niin saatan tehdä vain yhden.”

Työskentely tapahtuu suurimmalta osalta toimituksen omissa tiloissa, eikä keikoille lähdetä päivittäin.

”Harvemmin kuin mitä haluaisin, pari kertaa viikossa”, Koskinen harmittelee.

Matti Koskinen kuuluu Nyt-liitteen harvoihin kirjoittaviin toimittajiin.(Kuva: Anni Taipale)

Nyt-liitteen toimituksen ohessa toimii myös menotoimitus.

”Kirjoitamme Hesariin ja Nyt-liitteeseen menopalstaa, TV-palstaa ja radio-ohjelmatietoja”, kertoo menotoimittaja Anni Tiirikainen.

Mistä menovinkit oikeastaan tulevat?

”Niitä lähetetään meille, netissä on lomake sitä varten. Käytännössä niitä tulee satamäärin. Tapahtumajärjestäjät lähettävät meille tietojansa ja etsimme myös itse tietoa, jos on joku kuuma tapahtuma”, Tiirikainen kertoo.

Toimittajan varustukseen kuuluvat luotiliivit

Ulkomaantoimituksessa istuu Kairon-kirjeenvaihtaja, joka on palannut kuukausi sitten vuoden pituiselta Lähi-idän matkaltaan. Matkatavaroita on yhä pahvilaatikoissa kirjoituspöydän edessä. Luotiliivit, kypärän ja satelliittipuhelimen mies on kuitenkin ehtinyt jo purkaa.

”Olen kirjoittamassa esseetä matkastani”, ulkomaantoimittaja Jukka Huusko kertoo.

”Pestistä päätettiin arabikevään jälkeen. Hain paikkaa, koska olen seurannut jo pidemmän aikaa Lähi-idän tilannetta. Pitää lähteä itse paikan päälle, jos haluaa tietää mitä todella tapahtuu”, Huusko kertoo.

Toimittaja korostaa soluttautumista paikallisten joukkoon.

”Kairossa oli kyllä jonkun verran mellakoita, mutta en käyttänyt luotiliivejä koko ajan, koska se ei olisi ollut turvallista. Olisin kiinnittänyt liikaa huomiota, enkä olisi saanut tietää mitä olin halunnut.”

Ulkomaantoimittaja Jukka Huuskolla on vielä matkatavarat purkamatta Lähi-idän matkan jälkeen. (Kuva: Anni Taipale)

Taipaleen haastattelua jahdataan edelleen

16:00

Palataanpa takaisin taloustoimitukseen katsomaan miten juttu on edennyt.

”Yritin tavoitella Heikki Taipaletta ja hänen veljeään Mika Taipaletta”, Olavi Koistinen kertoo.

”Kirjoitin jutun jo valmiiksi Heikki Taipaleen historian pohjalta. Tutustuin vanhoihin mainoksiin. Hän on kaupitellut jo 90-luvulta asti Passeli-ohjelmaa.”

”Ajattelin soittaa vielä kerran tai pari, mutten ajatellut jäädä koko illaksi päivystämään tämän takia”, Koistinen toteaa.

”Nyt-liitteen viime kesänä julkaiseman jutun perusteella Taipaleen veljekset eivät ole kovin halukkaita antamaan haastatteluja”, Koistinen tietää kertoa.

Koistinen ei usko haastattelun ehtivän juttuun mukaan.

”Ehkä yritän vielä keksiä muita keinoja haastattelun saamiseksi. Olisi kuitenkin ollut reilua myös hänen kannaltaan”, Koistinen pohtii.

16:30

Vajaan vartin palaverissa käydään vielä läpi jutut, jotka ovat menossa julkaisuun illan aikana ja huomenna. Sandy-myrsky jatkaa edelleen puheenaiheena, toimittajia on lähetetty Manhattanille tekemään aiheesta reportaasia. Päivän suosituin juttu kertoo naisesta joka oli liian lihava lentämään ja illaksi on luvassa nettihitti koreaa puhuva norsu.

Teksti: Anni Taipale

Deadlinesta ei voi luistaa. (Kuva: Mari Vaara)

19:00

Vähän ennen seitsemää Helsingin Sanomien kulttuurisivuja taitetaan vielä. Seitsemältä sivujen tulee olla valmiina.

”Pallot katosi!”, huudetaan taitosta.

Viimehetken korjaukset ovat taitossa arkipäivää.

”Positiivinen stressi pitää luovan ajattelun virkeänä. Pitää kuitenkin olla realisti ja ymmärtää, ettei lyhyessä ajassa voi tehdä mitään kovin monimutkaista. Kokemus auttaa ymmärtämään mitä ehtii tehdä missäkin ajassa”, taittaja Heikki Hankimo miettii.

Viimeinenkin sivu saadaan valmiiksi.

”Nyt lähti kolmonen!”, Hankimo kailottaa.

Lopulta sivusta löytyy vielä tavutusvirhe. Virhettä on jo vähän liian myöhäistä korjata, eikä siihen päätetä puuttua. Taittajalta pääsee viimeinen huuto:

”Voi ei, täällähän on vielä toinenkin virhe!”

Emma-Leena Ovaskainen siirtyi kuukausi sitten taittajaksi Helsingin Sanomiin Ilta-Sanomista. Kuvassa hän esittelee lopullista sivua ja sivusuunnitelmaa, jossa poseeraa sivumestarin koira. Tänään taitto sujui helposti – toimittajat kirjoittivat oikean pituisia juttuja. (Kuva: Mari Vaara)

Ulkomaanuutisia Suomesta käsin

Ulkomaantoimituksessa on seitsemän aikaan vielä täysi meno päällä. Deskistä kuuluu äreä huuto:

”Kuka teistä vuotaa mun juttuja STT:lle?!”

Toimituksessa naureskellaan. Itse hoksattu uutisjuttu Sisiliasta on päätynyt STT:lle. Huomenna se on kaikilla.

”Ei ole mitään järkeä tehdä lehteä, jossa on pelkkää STT:tä. Omat lähteet ovat todella tärkeitä”, miettii ulkomaantoimittaja Tommi Lempinen.

Ulkomaantoimituksen deskissä on torstai-iltana töissä viisi toimittajaa. Matti Mielonen on juuri palannut Kenian matkalta.

”Puhelin pöllittiin jalkapallo-ottelussa Keniassa, joten vihaan ulkomaalaisia”, Mielonen vitsailee.

Myös vieressä istuva ulkomaantoimittaja Riku Jokinen alkaa päivitellä ikävää sattumusta ulkomaankeikalla:

”Olin matkalla viime viikolla Libyassa ja sitä matkaa varjosti, että reppuni hihna hajosi.”

Työmatkoja kaksikolle ei kuitenkaan kerry kovin montaa vuodessa: Jokinen on tehnyt tänä vuonna kolme ulkomaanmatkaa ja Mielonen kaksi. Suurin osa työstä tehdään ulkomaantoimituksessa Sanomatalossa.

”Päivät ovat juttujen seuraamista – jos juttuaihe tulee, puhelin kouraan ja etsimään ihmisiä jotka puhuu jotain meidän tuntemaa kieltä”, Mielonen kertoo.

”Kolme viidesosaa työvuoroista ulkomaantoimituksessa on ilta- tai yövuoroja, joka on deskityötä: käsitellään päivällä kirjoitettuja juttuja, editoidaan niitä, seurataan uutisia, kirjoitetaan pieniä uutisia. Kaksi viidesosaa on sitten päivävuoroja, joissa voi toteuttaa omia juttuideoita – jotka voi toteuttaa Helsingistä käsin”, kertoo ulkomaantoimittaja Petja Pelli.

Matti Mielonen halusi pukea kuvaan Malmin tunnelin mummoilta ostamansa pipon. Riku Jokinen esittelee työasentoaan. (Kuva: Mari Vaara)

22:00

Helsingin Sanomien ensimmäinen painos lähtee painoon. Toimitus alkaa autioitua. Paikalle jää uutispäällikkö, taittaja, ulkomaantoimittaja, kaupunkitoimittaja, kotimaantoimittaja, urheilutoimittaja, kuvatoimittaja, kuvankäsittelijä ja HS.fi.

”Kynnys uuteen painokseen on aika pieni. Yhden palstan uutisia vaihdetaan aika helposti, että saadaan tuoreimmat uutiset lehteen. Samoin jotain lukuja saatetaan tarkentaa”, Petja Pelli kertoo.

Uutispäällikkö Jussi Pullinen rakentaa Helsingin Sanomien etusivua. (Kuva: Mari Vaara)

23:30

Uudellemaalle ehtivä toinen painos lähtee painoon. Painokseen on päivitetty pörssi, muutettu virheellistä grafiikkaa, lisätty pikku-uutinen kotimaan sivuille ja täydennys ulkomaan uutisiin. Ja urheilusivuja on päivitetty, kuten aina.

”Täällä myllätään ilta illan jälkeen – urheilussa tulee aina toinen painos. Tänään on aika hiljaista, korjasin toiseen painokseen kuvatekstin ja pari kirjoitusvirhettä. Vaan ei urheilusivuilla ole edes paikkoja jos haluaisi vaihtaa pikku-uutisen. Ennen tehtiin enemmän – mutta paperi maksaa”, kertoo urheilutoimittaja Heikki Miettinen.

00:15

Jos kolmas painos tehtäisiin, se lähtisi nyt.

”Lähes aina tehdään kolmas painos, nyt on poikkeuksellinen päivä kun sitä tehdä”, kertoo uutispäällikkö Hannu Salmi.

”Puoli kahdelta on ihan viimeinen mahdollisuus tehdä uusi painos. Jos tapahtuu jotain dramaattista, soitan täältä painoon ja sanon että pysäyttäkää painokoneet. Sitten herätetään toimittajat ja kuvaajat.”

Toimituksessa on hiljaista. Neljä henkilöä istuu vaitonaisina koneiden ääressä. Kello lyö puoli kaksi eikä mitään dramaattista tapahdu: nyt ei pysäytetä painokoneita vaan lähdetään kotiin.

Teksti: Mari Vaara

Uusi aamu, uudet jutut

05:30

Varhain perjantaiaamuna on pimeää. Helsingin keskustassa suuren lasipalatsin, Sanomatalon, silhuetti nousee majesteettisesti korkeuksiin tummassa yössä. Sanomatalon aulassa nuori vahtimestari tervehtii ystävällisesti taloon tulijaa. 
 
Seitsemännen kerroksen toimituksessa liiketunnistimet huomioivat liikkeen, lähivalot syttyvät. Aluksi maisemakonttorissa näkyy lukuisia työpöytiä, joiden päällä sammutetut tietokoneet odottavat toimittajia. Toimiston toisessa päässä siivooja tyhjentää roskakoreja suuriin roskapusseihin. Tuuletus humisee tasaisesti suuressa, hiljaisessa maisemakonttorissa. 
 
 
Päivän ensimmäinen toimittaja on saapunut töihin. Hän on HS.fi –sivuston verkkotoimittaja Helena Kjellberg, joka on päivittämässä yön tapahtumia verkkouutisiin. Tänään on ollut Kjellbergin mukaan hiljainen uutisaamu, mikä johtunee eilisestä veropäivästä. 
 
”Verkkotoimittaminen on nopeatempoista. Juttu tehdään palasina. Jos nyt tapahtuu jotain ja siitä tehdään uutinen verkkoon, voidaan aluksi laittaa 2-3 lausetta. Sen jälkeen uutista päivitetään koko ajan”, kuvailee Kjellberg. 
 
”Tässä työssä on oltava kaikista aiheista kiinnostunut. Me tehdään päiväkohtaisesti uutisia laidasta laitaan, myös urheilun uutisia. Deadlinea ei ole, koska koko ajan tehdään juttuja”, tiivistää Kjellberg.
 
”Tämä työ on hektistä koko päivän. Tämä työ vaatii erityisesti nopeutta, hyviä hermoja, hyvää uutisnenää, hyvää yleissivistystä, hyvää kielitaitoa” luettelee Kjellberg.
 
Aamun kuluessa päälliköitä ja toimittajia saapuu maisemakonttoriin hilpeästi keskenään jutellen.
 

Aamupalavereissa tarkastellaan työn tuloksia

 
09:00 
 
 
Alkaa päivittäinen aamupalaveri. Tällä kertaa eri toimitusten kaksikymmentäkolme päälliköä on koolla vastaavan päätoimittajan Mikael Pentikäisen kanssa. Seuraavan puolen tunnin aikana tarkastellaan Helsingin Sanomien eilisen lehden otsikoita, kuvia, linjoja, taittoja, hyviä tarinoita, kiinnostavia tyyppejä ja sitä, miten joitakin juttuja olisi voinut tehdä toisin. Nopeasti tarkistetaan myös HS.fi-verkkouutisten tilanne. Samalla valikoidaan osa huomisen lehden uutisista. 
 
Ensimmäistä kertaa mukana aamupalaverissa ovat myös Nelosen uutisten uutisankkurit Marco Bjurström ja Mikko Hirvonen, jotka ovat siirtymässä Helsingin Sanomien tiloihin työskentelemään. 
 

”Uutismiehen unelmaduuni”

 
 
Kun Mikael Pentikäinen valittiin Helsingin Sanomien vastaavaksi päätoimittajaksi helmikuussa 2010, hän kertoi Ilta Sanomien toimittajalle, että hän sai ”uutismiehen unelmaduunin”. Miksi hän näin sanoi?
 
”Siihen on monta näkökulmaa. Vastaavana päätoimittajana on erittäin hyvin ajanhermolla ja voi halutessaan vaikuttaa, miten maailmasta kerrotaan. Uusien muutosten myötä, kun aikakauslehtien, verkkouutisten ja radion lisäksi tulee mukaan Nelosen uutiset, muodostuu tämä monikanavaisuus, joka on ainutlaatuista Suomessa”, selvittää Pentikäinen.
 
” Päivittäinen lehden tekeminen on aina pieni ihme. Aika tyhjästä lähdetään liikkeelle. Tämä on mielenkiintoinen proseduuri, menettelytapa. Koko ajan sykkivä. Se mitä me valitaan agendalle, vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun”, arvioi Pentikäinen. 
 
Mitä ovatkaan vastaavan päätoimittajan ja Helsingin Sanomien päätehtävät?
 
”Vastaavan päätoimittajan päätehtävä on johtaa Helsingin Sanomien koko toimitusta. Minulla on vastuullani kokonaisuus, että toteutetaan sitä linjaa, minkä kustantajayhteisö, hyvä journalistinen tapa ja sananvapauslaki ovat antaneet ”, kertoo Pentikäinen.
 
”Helsingin Sanomien päätehtävä Suomessa on kertoa olennainen maailmasta laadukkaasti ja kiinnostavasti. Tähän liittyy monenlaisia näkökulmia: meidän tulee pitää Suomen puolta, ajaa Suomen asiaa, painotus on pääkaupunkiseudulla. Samalla monien ulkomaille lähetettyjen toimittajien kautta lukijoita pidetään ajan tasalla myös maailmalta”, kertoo Pentikäinen. 
 
”Lehden tekemisen prosessi on sadassa vuodessa äärimmäisen hioutunut. Helsingin Sanomat on koneisto, joka toimittaa joka päivä uutisia miljoonalle lukijalle”, tiivistää Pentikäinen. 

 

"Hyvää laadukasta journalismia, jonka äärellä voi viihtyä"

 
10:30
 
Noin puoli yhdentoista aikoihin alkaa perjantaisin pidettävä Nyt-liitteen viikkopalaveri. Ennen viikkopalaveria ehtii Menotoimituksen työnjohtaja ja Nyt-liitteen tuottaja Laura Lennes kertoa, että maanantai ja tiistai ovat kiireisiä aikoja Nyt-liitteen toimituksessa, sillä liite on oltava valmiina tiistaina. 
 
”Mun mielestä Nyt-liitteen tavoiteena on olla hyvää laadukasta journalismia, jonka äärellä voi viihtyä”, kertoo Lennes, korostaen, että mielipide on hänen omansa.
 
 
Nyt-liitteen iältään nuori toimittajakunta istuu viikkopalaveriin esimiehensä Juhani Mykkäsen kanssa.  Palaverissa vierailulla olevien esittelyn jälkeen aloitetaan uusimman Nyt-liitteen arviointi. Ensimmäisenä palautetta antaa vieraileva palautteen antaja, Helsingin Sanomien taloustoimittaja Olavi Koistinen. Arviointi aloitetaan kannesta ja edetään aukeama kerrallaan loppuun saakka. 
 
”Mutta kuka on Arto Sivonen?”, ihmettelee Koistinen.
 
Perjantaina puolen päivän aikaan toimitus jää jatkamaan keskittynyttä työskentelyään uusien juttujen kimpussa.
 
Teksti: Tarja Vänskä
 

Shoutbox

Turn off/on Sound Options Smileys History FAQ Kide Chat
Guest_4826: Sustain the eҳcellent job !! Lovin' it!

«link»
Guest_4752: cheap nfl jerseys ( «link» )
eli manning sued over bogus memorabilia

cheap nfl jerseys Remember when I was sitting up there at the Boys Girls Club in 2010?
I was thinking, This is really tough. I could feel it. I was leaving something I had spent a long time creating. OUR Summer Camp runs from Monday July 1st to Friday July 5th for ages 4 12 from 10am to 2pm, cost 55 per child (discounts for more than one child in family).
You can Register this Saturday from 10 11am at the pitch, anyone registering before 29th June paying a deposit will get a 5 discount. For details contact Alan 087 2364559, Paul 087 6613104 or Stephen 087 6346550. cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys from china (The octopus is much easier to peel when it is hot). Cut the legs into small pieces on the bias and reserve in olive oil with some crushed garlic cloves and thyme. Cook shrimp in the court bouillon (approximately 1 minute, depending on size).
And this week we took another step and sent our plans to builders so that they can quote for the build. It's all part of the process we have come to call "choosing a builder" that started when we first bought the section and will finish in four or five weeks.

It's the biggest decision we have left to make and along with heating it's the one that has us most confused.. wholesale nfl jerseys from china

Cheap Jerseys free shipping He hit 36 home runs, 109 runs batted in, and had a.281 batting average. Murphy also showed his versatility by stealing 23 bases. He led the Braves to the National League Championship Series. Funny Car points leader Ron Capps pulls his parachutes during the second round of pro qualifying at the NHRA Toyota Nationals at The Strip at Las Vegas Motorspeedway Friday October 28, 2016.
Leah Pritchett, from Redlands, holds the top qualifying position in Top Fuel, and Matt Hagen in Funny Car. Qualifying continues Saturday. Cheap Jerseys free shipping

Cheap Jerseys free shipping RHODEN: Yeah, yeah, he's got a poor track record, which yeah you mentioned Shirley Shirrod. And, you know, Sterling doesn't get the benefit of the doubt because of a couple of things that have happened in the past you know, he settled out of a suit.
You know, there was a lawsuit.. He was second in command of a vampire army during the American Civil war. However, after several decades of constant conflict, the violence began to weigh heavily on him and he left. Eventually he found peace with the Cullen coven.Every disciple Jesus called turned his back on one way of life to embrace another, none more drastically than Matthew who had been a tax collector.
Cheap Jerseys free shipping

wholesale nfl jerseys Now, he's not as anxious. Mike (Chapman) and Zach (Biesinger) came over after school today, and they shut the door and watched football videos to get ready for tonight. They do that every week.". Churchill went to culinary school in New York City and worked in the international gourmet hospit
Guest_4325: Grеat internet site! It looks extremely expert! Keep սp the һelpful work!


«link»
Guest_8564: Really....sսch a advantageous webpage.

«link»
Guest_7350: Ⅿaintain the excellent job аnd delivering in the crowd!


«link»
Guest_3584: Amazing Web page, Stick to the very good work.
thnx.

«link»
Guest_2266: Тhanks, this site is really valuable.

«link»
Guest_9358: I could not resist commenting. Very well written!

«link»
Guest_1068: Cheap Jerseys from china ( «link» )
When Hyde Park artist Ben Shepard looks at the problems besetting Chicago, the only solution he sees is a provocateur at the controls.

He imagines someone with a high enough profile to turn up the volume on the debate over the city's future and a big enough ego to stand up to the outsized personality of incumbent Mayor Rahm Emanuel. The obvious choice, Shepard believes, is Kanye West.


wholesale nfl jerseys Canisius was picked ninth in the preseason coaches' poll while Robert Morris was sixth."Obviously the coaches got it wrong," Robert Morris coach Derek Schooley said. "What Canisius hasdone has been very impressive. You can't help but acknowledge that, but I think we've shown the last two years as the No.1 seed anything can happenin Rochester in a one game knock out. wholesale nfl jerseys

wholesale nfl jerseys Going to be critical that these two understand the leadership they bring to the table and I wanted to let them know that, Babcock said in an interview on Saturday at the Air Canada Centre. Vancouver, they were young players who were still learning about the experience. Now, looking to Sochi, they are guys who are very comfortable in their own skins.. wholesale nfl jerseys

wholesale jerseys from china The beach is free, by the way. And, it is very wide particularly by NJ standards. Most people familiar with the Jersey Shore know that many beaches are razor thin. Back then, "life and liberty" were pretty self explanatory, but "pursuit of happiness" was just a easier way of saying, "owning land". The constitution doesn't give you the right to just do whatever you want regardless of whether it hurts others or not, there were strict moral guidelines back then. And yes, they were guidelines founded on Judeo Christian values. wholesale jerseys from china

Cheap Jerseys from china Yes, I'm telling you it's true. Plus, all food vended from machines is exempt from sales tax in all participating states. I guess nobody figured out a way to manufacture a vending machine that shakes people down for that extra 7 cents.. 4. Different is the new normal. Celebrate the differences in life, because that's what makes it fun. Cheap Jerseys from china

wholesale jerseys I jogged alongside him for a few minutes on that Sunday in November at the Outer Banks Marathon, both because I was curious and because I hoped to learn something. I wanted to finish the race, but wasn't entirely sure I could. The farthest I'd run before I started training, seven months before then, was six miles. wholesale jerseys

wholesale jerseys Cheap nike shoes Bicycling with Cheap Nike Shoes Online a nike factory store mate? nike sale Guarantee themselves moncler outlet a lager christian louboutin that they cannot manage this retro jordans perhaps nike sneakers the cheap mont blanc outing cheap jordans online possessing nike outlet online damage cheap nike air max a cheap jordans online grin. You jordans for s
Guest_7553: Love the websitе-- extremeⅼy іndividual pleasant and whole lօts to see!


«link»
Guest_2243: I just now discovered your blog post and today I’m one of your followers.


«link»
Guest_6625: Yoᥙ have ɑmong the finest web sites.

«link»
Guest_9537: Keep up the spectacular work !! Lovin' it!

«link»
Guest_9490: I love the information on your websites. Thanks for your time!


«link»
Guest_9028: Paѕsion the site-- reаlly ᥙser pleasant and great deals to see!


«link»
Guest_3220: wholesale vibrators ( «link» )
Guest_9915: Ꮤow cuz this is еxсellent job! Congrats and keep it up.«link»
Guest_5863: Maіntain the excellent work and ɡenerating the group!

«link»
Guest_5134: Thɑnks a lot! This is definitely an astounding online site!


«link»
Guest_8026: saʏ thanks to so a lot for үour wеbsite it aids a ѡhole lot.


«link»
Guest_5559: Wow cuz this is great work! Congrats and keep it up.
buy viagra ( «link» )
Guest_4499: Wonderful goods from you, man. I have have in mind your stuff prior to and you are just too fantastic.

I actually like what you have got right here, certainly like what you are saying and the way in which you assert it. You are making it entertaining and you continue to care for to stay it smart. I can not wait to read much more from you. This is really a tremendous website.


«link»
Guest_8056: Wߋw thіs iѕ a adѵantageous online site.

«link»
Guest_2674: Wow, goгgeous portal. Thnx ...

«link»
Guest_8555: Astonishingly սser pleasant site. Enormous info readily avaіlable on few clicks on.

«link»
Guest_3464: tһank so much for your web sіte іt aids a great deal.


«link»
Guest_9274: ѕay thanks to so considerably for your ѕite it һеlps a lot.«link»
Guest_5200: Уou һave got very good information right.

«link»
Guest_8117: Tһanks for sharing this great web site.

«link»
Guest_1330: wholesale nfl jerseys ( «link» )
And despite this week's market meltdown, companies will still be keen to buy the special brand of magic that sports teams offer.
Citigroup stumped up some $400 million to tag its name to a new stadium that baseball team the New York Mets will play in from next year. And British lender Barclays who backed out of talks over a possible takeover of troubled Lehman Brothers last weekend lavished a similar sum for the naming rights to the New Jersey Nets' planned Brooklyn basketball arena.


Cheap Jerseys free shipping The Cleveland Browns are today part of the AFC north division of the NFL. They joined the football league way back in 1950. Since that time they have won eight different league championships, of which four have been in the NFL.
It was good and he got his goal."He's drawn level with Gerd Muller. What a record that is fantastic. I'll not see it broken in my lifetime. Cheap Jerseys free shipping

wholesale nfl jerseys The Eskimos, who would later go on to win the Grey Cup (their most recent), built up a 20 1 halftime lead. But the Stamps defence stiffened as John Grace sacked Ricky Ray three times. And the offence started to roll. Among other factors that interfere with a GPS signal is the intersection of two or more signal paths. During this clash of signal paths rising from different satellites, the data may change or get corrupt. Though the placement of satellites is done thoughtfully, it is sometimes natural for the signals to intersect, causing damage to the data.. wholesale nfl jerseys

Cheap Jerseys from china There is more at stake here than sandals and stickers. This is about raising tolerant children. This is about children feeling confident, rather than worrying about being judged or mocked. At the time, the clandestine code defection was branded a "dog act". Then Bulldogs captain Andrew Ryan and coach Steve Folkes were stunned at training the next day. Then chief executive Todd Greenberg who is now the head of football at the NRL had only been in the job six months when Williams left.. Cheap Jerseys from china

wholesale jerseys Mumbai, May 9Switzerland headquartered professional cycling team, Cervlo Test Team (CTT), has selected Tata Consultancy Services as its official technology partner for the next two years.As part of the arrangement, TCS will be one of the sponsors for the company and will provide technology services to improve Cervlo Test Team's and its riders' performances. However, financial details of the deal could not be ascertained.Promoted by Cervelo, the Canadian manufacturer of bicycle frames, CTT comprises 39 riders from Europe, North America and Australia, including the 2008 Tour de France winner Carlos Sastre.CTT will also be participating in the 2010 edition of the Tour de France. This will help our riders become better and better, ensuring a steady improvement in performance. wholesale jerseys

wholesale jerseys Buying Chickens Becaus
Guest_5075: I benefit from looking at yоur websites. Thanks a lot!

«link»
Guest_5691: Ӏ enjoy the informatiоn on your website. Thanks.

«link»
Guest_1685: Wow, attractive portal. Thnx ...

«link»
Guest_5325: Conventional Japanese gardens have small islands in the lakes.
Japanese Water Garden bridges and methods to build a garden bridges Orange ( «link» ) bridge.
Guest_6297: I want to to thank you for this excellent read!! I definitely loved every bit of it.
I have you book marked to check out new stuff you post?

«link»
Guest_1637: Thanks, this site is extremely beneficial.

«link»

Name:
Message:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)